Zakelijke fotoshoot met Marloes

Marloes benaderde mij een aantal weken geleden voor zakelijke foto’s. Marloes heeft een praktijk waarin ze praten met lichaamsgericht werk combineert, in Wijhe (www.inmindbijmarloes.nl) Marloes vertelt mij dat ze veel van de natuur houdt en dat graag ook terug wil zien in de foto’s die ik van haar ga maken. Ze wil een nieuwe start maken met een nieuw aanbod op haar website en daar horen ook nieuwe foto’s bij. Maar niet op een standaard manier, zoals een standaard foto voor Linkedin.

We ontmoeten elkaar op een prachtige plek: de Lemelerberg vlakbij Ommen. Ik hou van deze omgeving, want als je in de avond afspreekt en je ziet wat voor magisch warm licht er dan schijnt op de paarse heide (alleen in augustus), dan krijg je zulke mooie beelden! Dit noemen we in de fotografiewereld ook wel het ‘gouden uur’. De meeste fotografen smullen hier echt van, want je krijgt een kleur/licht in je foto’s wat je niet op een andere manier kan nabootsen!

Hoewel het de hele dag al bewolkt was en we ons stiekem wel afvroegen of we die dag dat gouden uur wel gingen krijgen, gingen we er toch voor. En plots om half 9 in de avond brak daar de zon door! Wat een geluk!

Wil jij ook zo’n zakelijke shoot? Hier vind je meer info.

 

 

 

Laat een reactie achter